My Hood Boksesæk 1 Kg

129,00 kr.

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
SKU: 508358-Netcentret Category:

1 review for My Hood Boksesæk 1 Kg

0.0 out of 5
1
0
0
0
0
Write a review
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating
 1. Buch Johanne

  Jeg har haft mulighed for at teste “My Hood Boksesæk 1 Kg”, og jeg må sige, at jeg er meget tilfreds med produktet. Boksesækken er af høj kvalitet og har en god vægt til træning af slag og spark. Den er også nem at hænge op og tage ned efter træning. Alt i alt er jeg meget tilfreds med mit køb af “My Hood Boksesæk 1 Kg”.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

  Add a review

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  My Hood Boksesæk 1 Kg
  My Hood Boksesæk 1 Kg

  129,00 kr.

  Tiny Butik
  Logo