Rat Til Elektrisk Børnebil Buffalo

149,00 kr.

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
SKU: 737305-Netcentret Category:

1 review for Rat Til Elektrisk Børnebil Buffalo

0.0 out of 5
1
0
0
0
0
Write a review
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating
 1. Hatke Elna

  Jeg har haft fornøjelsen af at teste “Rat Til Elektrisk Børnebil Buffalo” og jeg må sige, at jeg er meget tilfreds med produktet. Det er nemt at montere og passer perfekt til min datters elektriske bil. Ratet er af høj kvalitet og føles solidt i hånden. Min datter elsker at køre rundt med det nye rat og det har virkelig givet hende en mere autentisk køreoplevelse. Jeg kan varmt anbefale dette produkt til andre forældre, der ønsker at give deres børn en sjov og realistisk køreoplevelse.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

  Add a review

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Rat Til Elektrisk Børnebil Buffalo
  Rat Til Elektrisk Børnebil Buffalo

  149,00 kr.

  Tiny Butik
  Logo