Red Dragon Sort Dart Kabinet

299,00 kr.

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
SKU: 589012-Netcentret Category:

1 review for Red Dragon Sort Dart Kabinet

0.0 out of 5
1
0
0
0
0
Write a review
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating
 1. Bagge Dierk

  Jeg har haft fornøjelsen af at prøve Red Dragon Sort Dart Kabinet, og jeg må sige, at jeg er meget tilfreds med produktet. Kabinettet er af høj kvalitet og ser fantastisk ud i mit hjem. Det er også meget praktisk, da det holder mine dartpile organiseret og beskyttet. Jeg vil helt sikkert anbefale dette produkt til andre dartentusiaster.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

  Add a review

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Red Dragon Sort Dart Kabinet
  Red Dragon Sort Dart Kabinet

  299,00 kr.

  Tiny Butik
  Logo