Retro Arkade Maskine Med 26 Spil

149,00 kr.

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
SKU: 237166-Netcentret Category:

1 review for Retro Arkade Maskine Med 26 Spil

0.0 out of 5
1
0
0
0
0
Write a review
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating
 1. Ketelsen Alfred

  Jeg har haft fornøjelsen af at prøve Retro Arkade Maskine Med 26 Spil, og jeg må sige, at jeg er imponeret. Maskinen er nem at bruge og har et godt udvalg af spil, der tager mig tilbage til min barndom. Jeg kan især godt lide, at den er kompakt og nem at transportere, så jeg kan tage den med mig til forskellige arrangementer. Alt i alt er jeg meget tilfreds med dette produkt.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

  Add a review

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Retro Arkade Maskine Med 26 Spil
  Retro Arkade Maskine Med 26 Spil

  149,00 kr.

  Tiny Butik
  Logo