Rolly Minitrac Carabella

399,00 kr.

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
SKU: 319653-Netcentret Category:

1 review for Rolly Minitrac Carabella

0.0 out of 5
1
0
0
0
0
Write a review
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating
 1. Morgensen Karla

  Jeg har haft mulighed for at prøve Rolly Minitrac Carabella, og jeg må sige, at jeg er imponeret. Den er let at betjene og har en god størrelse til børn. Kvaliteten af materialerne er også imponerende, og jeg kan se, at den vil holde i lang tid. Alt i alt er jeg meget tilfreds med produktet og vil anbefale det til andre forældre, der leder efter en god legetøjstraktor til deres børn.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

  Add a review

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Rolly Minitrac Carabella
  Rolly Minitrac Carabella

  399,00 kr.

  Tiny Butik
  Logo