- 15%

Seven 3 Hjuls Løbehjul Cars

298,00 kr.

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
SKU: 775749-Netcentret Category:

1 review for Seven 3 Hjuls Løbehjul Cars

0.0 out of 5
1
0
0
0
0
Write a review
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating
 1. Marker Dagmar

  Jeg har haft mulighed for at prøve Seven 3 Hjuls Løbehjul Cars, og jeg må sige, at jeg er imponeret over kvaliteten af produktet. Det er let at samle og justere, og det er meget stabilt og sikkert at køre på. Jeg kan især godt lide det flotte design med Cars-temaet, som vil være en hit blandt børnene. Alt i alt er jeg meget tilfreds med Seven 3 Hjuls Løbehjul Cars, og jeg vil helt sikkert anbefale det til andre forældre, der leder efter en god og sikker løbehjul til deres børn.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

  Add a review

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Seven 3 Hjuls Løbehjul Cars
  Seven 3 Hjuls Løbehjul Cars

  298,00 kr.

  Tiny Butik
  Logo