Seven 3 Hjuls Løbehjul Mickey

349,00 kr.

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
SKU: 821508-Netcentret Category:

1 review for Seven 3 Hjuls Løbehjul Mickey

0.0 out of 5
1
0
0
0
0
Write a review
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating
 1. Paske Alma

  Jeg har haft mulighed for at prøve Seven 3 Hjuls Løbehjul Mickey, og jeg må sige, at jeg er imponeret. Det er et solidt og stabilt løbehjul, som er nemt at manøvrere. Jeg kan især godt lide, at det har tre hjul, da det giver ekstra stabilitet og sikkerhed. Designet er også virkelig flot med Mickey Mouse-temaet. Alt i alt er jeg meget tilfreds med produktet og vil helt sikkert anbefale det til andre.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

  Add a review

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Seven 3 Hjuls Løbehjul Mickey
  Seven 3 Hjuls Løbehjul Mickey

  349,00 kr.

  Tiny Butik
  Logo