Seven Løbehjul Minnie

349,00 kr.

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
SKU: 735992-Netcentret Category:

1 review for Seven Løbehjul Minnie

0.0 out of 5
1
0
0
0
0
Write a review
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating
 1. Eilertsen Ib

  Jeg har haft mulighed for at prøve Seven Løbehjul Minnie, og jeg må sige, at jeg er imponeret. Det er et solidt og holdbart løbehjul, der er let at manøvrere og har en god hastighed. Jeg kan især godt lide det søde Minnie Mouse-design, som vil appellere til mange børn. Alt i alt er jeg meget tilfreds med dette produkt og vil anbefale det til andre forældre, der leder efter et pålideligt og sjovt løbehjul til deres børn.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

  Add a review

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Seven Løbehjul Minnie
  Seven Løbehjul Minnie

  349,00 kr.

  Tiny Butik
  Logo