Simon Whitlock Steeltip 22 Gram Winmau 3 Stk

79,00 kr.

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
SKU: 1224-22 Category:

1 review for Simon Whitlock Steeltip 22 Gram Winmau 3 Stk

0.0 out of 5
1
0
0
0
0
Write a review
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating
 1. Dastrup Thor

  Jeg har haft mulighed for at prøve Simon Whitlock Steeltip 22 Gram Winmau 3 Stk dartpile, og jeg må sige, at jeg er imponeret. De er godt afbalancerede og føles behagelige i hånden. Jeg har også bemærket, at de er meget præcise og lette at kaste. Jeg vil helt sikkert anbefale disse dartpile til enhver seriøs dartspiller.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

  Add a review

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Simon Whitlock Steeltip 22 Gram Winmau 3 Stk
  Simon Whitlock Steeltip 22 Gram Winmau 3 Stk

  79,00 kr.

  Tiny Butik
  Logo