Slange Til Tyranus El Atv 6

149,00 kr.

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
SKU: 669540-Netcentret Category:

1 review for Slange Til Tyranus El Atv 6

0.0 out of 5
1
0
0
0
0
Write a review
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating
 1. Soren Oscar

  Jeg har haft mulighed for at teste Slange Til Tyranus El Atv 6, og jeg må sige, at jeg er meget tilfreds med produktet. Slangekvaliteten er fremragende, og den passer perfekt til min ATV. Jeg har ikke oplevet nogen problemer med slangen, og den har fungeret upåklageligt under mine ture. Jeg vil helt klart anbefale dette produkt til andre ATV-ejere.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

  Add a review

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Slange Til Tyranus El Atv 6
  Slange Til Tyranus El Atv 6

  149,00 kr.

  Tiny Butik
  Logo