- 20%

Smallstuff, Rygsæk, Large, Stjerne Rose

Original price was: 299,95 kr..Current price is: 239,96 kr..

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
SKU: 5712352052297 Category:

1 review for Smallstuff, Rygsæk, Large, Stjerne Rose

0.0 out of 5
1
0
0
0
0
Write a review
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating
 1. Sonnichsen Hobart

  Jeg har haft fornøjelsen af at teste Smallstuff Rygsæk i størrelsen Large med Stjerne Rose-mønsteret, og jeg må sige, at jeg er meget tilfreds med produktet. Rygsækken er rummelig og praktisk, og den er perfekt til at bære alle mine daglige nødvendigheder. Jeg er især vild med det søde stjerne- og rose-mønster, som giver rygsækken et feminint og charmerende udseende. Kvaliteten af materialet er også imponerende, og jeg er sikker på, at denne rygsæk vil holde i lang tid. Alt i alt er jeg meget tilfreds med mit køb af Smallstuff Rygsæk, og jeg kan varmt anbefale den til andre danske borgere.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

  Add a review

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Smallstuff, Rygsæk, Large, Stjerne Rose
  Smallstuff, Rygsæk, Large, Stjerne Rose

  Original price was: 299,95 kr..Current price is: 239,96 kr..

  Tiny Butik
  Logo