Smallstuff, Rygsæk, Small, Dark Grey

249,95 kr.

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
SKU: 5712352046395 Category:

1 review for Smallstuff, Rygsæk, Small, Dark Grey

0.0 out of 5
1
0
0
0
0
Write a review
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating
 1. Skow Bjorn

  Jeg har haft fornøjelsen af at teste Smallstuff Rygsæk i størrelsen Small i farven Dark Grey, og jeg må sige, at jeg er meget tilfreds med produktet. Rygsækken er lavet af høj kvalitet og er meget holdbar. Den er også meget rummelig og har masser af plads til mine ting. Jeg kan varmt anbefale denne rygsæk til alle, der leder efter en praktisk og stilfuld taske til hverdagsbrug.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

  Add a review

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Smallstuff, Rygsæk, Small, Dark Grey
  Smallstuff, Rygsæk, Small, Dark Grey

  249,95 kr.

  Tiny Butik
  Logo