Smallstuff, Stofbog – Min Første Bog

299,95 kr.

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
SKU: 5712352077535 Category:

1 review for Smallstuff, Stofbog – Min Første Bog

0.0 out of 5
1
0
0
0
0
Write a review
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating
 1. Bruun Josefine

  Jeg har haft fornøjelsen af at læse “Smallstuff, Stofbog – Min Første Bog” og jeg må sige, at jeg er imponeret. Bogen er smukt illustreret og er en fantastisk måde at introducere små børn til bogstaver og ord på en sjov og interaktiv måde. Jeg kan varmt anbefale denne bog til alle forældre, der ønsker at give deres børn en god start på læringen.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

  Add a review

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Smallstuff, Stofbog – Min Første Bog
  Smallstuff, Stofbog – Min Første Bog

  299,95 kr.

  Tiny Butik
  Logo