Smallstuff, Stofbog – Min Første Bog

299,95 kr.

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
SKU: 5712352094969 Category:

1 review for Smallstuff, Stofbog – Min Første Bog

0.0 out of 5
1
0
0
0
0
Write a review
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating
 1. Hansen Margrethe

  Jeg har haft fornøjelsen af at læse “Smallstuff, Stofbog – Min Første Bog”, og jeg må sige, at jeg er imponeret. Bogen er smukt illustreret og er fyldt med sjove og lærerige aktiviteter, der vil hjælpe børn med at udvikle deres kreativitet og fantasi. Jeg kan varmt anbefale denne bog til alle forældre, der ønsker at give deres børn en god start på læring og uddannelse.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

  Add a review

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Smallstuff, Stofbog – Min Første Bog
  Smallstuff, Stofbog – Min Første Bog

  299,95 kr.

  Tiny Butik
  Logo