Stanlord Bordfodbold Capri Led Lys – Kvalitets Med Teleskop

2.699,00 kr.

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
SKU: 269651-Netcentret Category:

1 review for Stanlord Bordfodbold Capri Led Lys – Kvalitets Med Teleskop

0.0 out of 5
1
0
0
0
0
Write a review
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating
 1. Asmussen Dagmar

  Jeg har haft mulighed for at prøve Stanlord Bordfodbold Capri med LED-lys, og jeg må sige, at jeg er imponeret over kvaliteten af dette produkt. Det er tydeligt, at der er blevet lagt stor vægt på detaljerne, og teleskopfunktionen gør det nemt at justere spillefeltet til ens behov. LED-lyset tilføjer en ekstra dimension til spillet og gør det endnu sjovere at spille i mørke omgivelser. Alt i alt er jeg meget tilfreds med mit køb af Stanlord Bordfodbold Capri med LED-lys, og jeg kan varmt anbefale det til andre fodboldentusiaster.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

  Add a review

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Stanlord Bordfodbold Capri Led Lys – Kvalitets Med Teleskop
  Stanlord Bordfodbold Capri Led Lys – Kvalitets Med Teleskop

  2.699,00 kr.

  Tiny Butik
  Logo