- 11%

Stanlord Bordfodbold Danish Design

2.399,00 kr.

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
SKU: 813749-Netcentret Category:

1 review for Stanlord Bordfodbold Danish Design

0.0 out of 5
1
0
0
0
0
Write a review
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating
 1. Biller Alma

  Jeg har haft fornøjelsen af at prøve Stanlord Bordfodbold Danish Design, og jeg må sige, at jeg er imponeret. Bordet er solidt og af høj kvalitet, og bolden glider let henover overfladen. Jeg kan virkelig godt lide det minimalistiske design, som passer godt ind i de fleste hjem. Alt i alt er jeg meget tilfreds med dette produkt og vil anbefale det til alle, der leder efter en god bordfodboldoplevelse.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

  Add a review

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Stanlord Bordfodbold Danish Design
  Stanlord Bordfodbold Danish Design

  2.399,00 kr.

  Tiny Butik
  Logo