Stanlord Taske Til Dit Cornhole Pro

199,00 kr.

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
SKU: 989328-Netcentret Category:

1 review for Stanlord Taske Til Dit Cornhole Pro

0.0 out of 5
1
0
0
0
0
Write a review
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating
 1. Axelsen Esben

  Jeg har haft fornøjelsen af at teste Stanlord Taske Til Dit Cornhole Pro, og jeg må sige, at jeg er meget tilfreds med produktet. Tasken er lavet af holdbart materiale og har en god størrelse til at opbevare og transportere mit Cornhole Pro-spil. Jeg kan nemt bære tasken over skulderen takket være den justerbare rem, og den beskytter mit spil mod støv og skader. Alt i alt er jeg meget tilfreds med Stanlord Taske Til Dit Cornhole Pro og vil anbefale den til andre Cornhole-entusiaster.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

  Add a review

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Stanlord Taske Til Dit Cornhole Pro
  Stanlord Taske Til Dit Cornhole Pro

  199,00 kr.

  Tiny Butik
  Logo