Styreboks El Bil Til Børn

199,00 kr.

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
SKU: 532578-Netcentret Category:

1 review for Styreboks El Bil Til Børn

0.0 out of 5
1
0
0
0
0
Write a review
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating
 1. Hjelm Soren

  Jeg har haft mulighed for at teste Styreboks El Bil Til Børn, og jeg må sige, at jeg er imponeret. Bilen er nem at styre, og den har en god hastighed, som er passende til børn. Styreboksen er også let at montere på bilen, og den fungerer godt. Alt i alt er jeg meget tilfreds med dette produkt, og jeg vil helt sikkert anbefale det til andre forældre, der leder efter en sjov og sikker elbil til deres børn.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

  Add a review

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Styreboks El Bil Til Børn
  Styreboks El Bil Til Børn

  199,00 kr.

  Tiny Butik
  Logo