Vh-004 Chassis

199,00 kr.

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
SKU: 127866-Netcentret Category:

1 review for Vh-004 Chassis

0.0 out of 5
1
0
0
0
0
Write a review
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating
 1. From Ida

  Jeg har haft mulighed for at teste Vh-004 Chassis, og jeg må sige, at jeg er imponeret. Det er en solid og pålidelig konstruktion, der virkelig holder styr på mine elektroniske komponenter. Jeg kan godt lide, at det er let at samle og justere, og at det har en god mængde plads til at rumme forskellige størrelser af udstyr. Alt i alt er jeg meget tilfreds med dette produkt og vil anbefale det til andre, der leder efter en pålidelig chassis til deres elektronik.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

  Add a review

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Vh-004 Chassis
  Vh-004 Chassis

  199,00 kr.

  Tiny Butik
  Logo