- 20%

Wi-Fi Endoscope 5M Vandtæt

Original price was: 499,00 kr..Current price is: 398,00 kr..

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
SKU: 475788-Netcentret Category:

1 review for Wi-Fi Endoscope 5M Vandtæt

0.0 out of 5
1
0
0
0
0
Write a review
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating
 1. Froberg Niels

  Jeg har haft mulighed for at teste Wi-Fi Endoscope 5M Vandtæt, og jeg må sige, at jeg er imponeret over dens funktionalitet og kvalitet. Endoskopet er nemt at bruge og tilslutte til min smartphone via Wi-Fi, og den vandtætte funktion gør det muligt at bruge den i forskellige miljøer. Billedkvaliteten er også imponerende, og jeg har haft stor glæde af at bruge den til inspektion af rør og andre svært tilgængelige områder. Alt i alt er jeg meget tilfreds med mit køb af Wi-Fi Endoscope 5M Vandtæt.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

  Add a review

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Wi-Fi Endoscope 5M Vandtæt
  Wi-Fi Endoscope 5M Vandtæt

  Original price was: 499,00 kr..Current price is: 398,00 kr..

  Tiny Butik
  Logo