Xtreme2 Brass Winmau Steeltip 21Gram 3 Stk

89,00 kr.

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
SKU: 679129-Netcentret Category:

1 review for Xtreme2 Brass Winmau Steeltip 21Gram 3 Stk

0.0 out of 5
1
0
0
0
0
Write a review
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating
 1. Colding Soren

  Jeg har haft mulighed for at prøve Xtreme2 Brass Winmau Steeltip 21Gram 3 Stk dartpile, og jeg må sige, at jeg er imponeret. De er godt afbalancerede og har en god vægt, der gør dem nemme at kaste med præcision. Grebet er også behageligt, og jeg har ikke oplevet nogen problemer med at holde fast i dem under spillet. Alt i alt er jeg meget tilfreds med dette produkt og vil anbefale det til andre dartspillere.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

  Add a review

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Xtreme2 Brass Winmau Steeltip 21Gram 3 Stk
  Xtreme2 Brass Winmau Steeltip 21Gram 3 Stk

  89,00 kr.

  Tiny Butik
  Logo