Audi E-Tron Sportsback Blå, 4X12V Motorer, Med Gummihjul

1.699,00 kr.

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
SKU: 921366-Netcentret Category:

1 review for Audi E-Tron Sportsback Blå, 4X12V Motorer, Med Gummihjul

0.0 out of 5
1
0
0
0
0
Write a review
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating
 1. Kahr Saffi

  Jeg har haft mulighed for at teste Audi E-Tron Sportsback Blå med 4X12V motorer og gummihjul, og jeg må sige, at jeg er imponeret. Bilen er både stilfuld og kraftfuld, og den kører utroligt glat og lydløst. Jeg er også glad for, at den er miljøvenlig med sin elektriske motor. Alt i alt er jeg meget tilfreds med dette produkt.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

  Add a review

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Audi E-Tron Sportsback Blå, 4X12V Motorer, Med Gummihjul
  Audi E-Tron Sportsback Blå, 4X12V Motorer, Med Gummihjul

  1.699,00 kr.

  Tiny Butik
  Logo