Volvo Xc90 Gåbil Med Musik

449,00 kr.

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
SKU: 827606-Netcentret Category:

1 review for Volvo Xc90 Gåbil Med Musik

0.0 out of 5
1
0
0
0
0
Write a review
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating
 1. Salmonsen Anton

  Jeg har haft fornøjelsen af at teste Volvo Xc90 Gåbil Med Musik, og jeg må sige, at jeg er imponeret. Den er solidt bygget og har en god størrelse til små børn. Musikken er en sjov tilføjelse, og mine børn elskede at køre rundt i den. Jeg vil helt klart anbefale denne gåbil til andre forældre, der leder efter en sjov og holdbar legetøj til deres børn.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

  Add a review

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Volvo Xc90 Gåbil Med Musik
  Volvo Xc90 Gåbil Med Musik

  449,00 kr.

  Tiny Butik
  Logo