- 25%

Bibs Supreme, Str. 2 (6+ Mdr.), Symmetrisk – Silikone, Sutter Med Navn

Original price was: 149,00 kr..Current price is: 111,75 kr..

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
SKU: 5713795060108 Category:

1 review for Bibs Supreme, Str. 2 (6+ Mdr.), Symmetrisk – Silikone, Sutter Med Navn

0.0 out of 5
1
0
0
0
0
Write a review
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating
 1. Mortensen Ib

  Jeg har prøvet Bibs Supreme, Str. 2 (6 Mdr. ), Symmetrisk – Silikone, Sutter Med Navn, og jeg er meget tilfreds med produktet. Silikone-materialet er blødt og behageligt for mit barns mund, og den symmetriske form gør det nemt for ham at tage sutten i munden. Jeg kan også godt lide, at jeg kan få navnet på min baby trykt på sutten, så den ikke bliver forvekslet med andre børns sutter. Alt i alt er jeg meget tilfreds med Bibs Supreme-sutten og vil anbefale den til andre forældre.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

  Add a review

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Bibs Supreme, Str. 2 (6+ Mdr.), Symmetrisk – Silikone, Sutter Med Navn
  Bibs Supreme, Str. 2 (6+ Mdr.), Symmetrisk – Silikone, Sutter Med Navn

  Original price was: 149,00 kr..Current price is: 111,75 kr..

  Tiny Butik
  Logo