Elitetoys Bjørnen – Park Slide And Swing

1.299,00 kr.

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
SKU: 325997-Netcentret Category:

1 review for Elitetoys Bjørnen – Park Slide And Swing

0.0 out of 5
1
0
0
0
0
Write a review
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating
 1. Billing Maja

  Jeg har haft mulighed for at teste Elitetoys Bjørnen – Park Slide And Swing, og jeg må sige, at jeg er imponeret. Kvaliteten af produktet er høj, og det er tydeligt, at der er lagt stor vægt på sikkerhed og holdbarhed. Min datter elsker at lege på gyngen og rutsjebanen, og jeg er tryg ved at lade hende lege på det. Jeg kan varmt anbefale Elitetoys Bjørnen – Park Slide And Swing til andre forældre, der ønsker et sikkert og sjovt legetøj til deres børn.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

  Add a review

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Elitetoys Bjørnen – Park Slide And Swing
  Elitetoys Bjørnen – Park Slide And Swing

  1.299,00 kr.

  Tiny Butik
  Logo