Rc Fjernbetjening Til F.Eks. Elbil Til Børn

149,00 kr.

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
SKU: 163864-Netcentret Category:

1 review for Rc Fjernbetjening Til F.Eks. Elbil Til Børn

0.0 out of 5
1
0
0
0
0
Write a review
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating
 1. Buus Villads

  Jeg har haft mulighed for at teste Rc Fjernbetjeningen til en elbil til børn, og jeg må sige, at jeg er imponeret. Fjernbetjeningen er nem at bruge og har en god rækkevidde. Den reagerer hurtigt og præcist på mine kommandoer, hvilket gør det nemt at styre bilen. Jeg kan varmt anbefale denne fjernbetjening til alle, der har en elbil til børn.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

  Add a review

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Rc Fjernbetjening Til F.Eks. Elbil Til Børn
  Rc Fjernbetjening Til F.Eks. Elbil Til Børn

  149,00 kr.

  Tiny Butik
  Logo