- 15%

Seven Løbehjul Cars

298,00 kr.

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
SKU: 642172-Netcentret Category:

1 review for Seven Løbehjul Cars

0.0 out of 5
1
0
0
0
0
Write a review
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating
 1. Henriksen Knud

  Jeg har haft mulighed for at prøve Seven Løbehjul Cars, og jeg må sige, at jeg er imponeret over kvaliteten af produktet. Det er let at samle og bruge, og det er også meget holdbart. Jeg kan godt lide, at det er justerbart, så det kan tilpasses forskellige højder og aldre. Det er også sjovt at køre på, og jeg tror, at både børn og voksne vil nyde det. Alt i alt er jeg meget tilfreds med Seven Løbehjul Cars og vil helt sikkert anbefale det til andre.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

  Add a review

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Seven Løbehjul Cars
  Seven Løbehjul Cars

  298,00 kr.

  Tiny Butik
  Logo