Tactic Ring Tovtrækning

119,00 kr.

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
SKU: 164821-Netcentret Category:

1 review for Tactic Ring Tovtrækning

0.0 out of 5
1
0
0
0
0
Write a review
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating
 1. Heinsen Bartram

  Jeg har haft mulighed for at prøve Tactic Ring Tovtrækning, og jeg må sige, at jeg er imponeret. Det er en sjov og udfordrende måde at træne på, og jeg kan virkelig mærke, at jeg får brugt mine muskler. Ringen er også meget holdbar og af høj kvalitet. Jeg vil helt sikkert anbefale dette produkt til alle, der ønsker at træne på en sjov og effektiv måde.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

  Add a review

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Tactic Ring Tovtrækning
  Tactic Ring Tovtrækning

  119,00 kr.

  Tiny Butik
  Logo