Vw Beetle Dune 12V Pink Med Fjernbetjening Og Gummihjul

1.699,00 kr.

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
SKU: 268879-Netcentret Category:

1 review for Vw Beetle Dune 12V Pink Med Fjernbetjening Og Gummihjul

0.0 out of 5
1
0
0
0
0
Write a review
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating
 1. Jurs Karla

  Jeg har haft mulighed for at teste Vw Beetle Dune 12V Pink Med Fjernbetjening Og Gummihjul, og jeg må sige, at jeg er imponeret. Bilen er godt bygget og virker meget holdbar. Gummihjulene giver god trækkraft, og fjernbetjeningen fungerer godt. Min datter elsker den lyserøde farve og det sjove design. Alt i alt er jeg meget tilfreds med dette produkt.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

  Add a review

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Vw Beetle Dune 12V Pink Med Fjernbetjening Og Gummihjul
  Vw Beetle Dune 12V Pink Med Fjernbetjening Og Gummihjul

  1.699,00 kr.

  Tiny Butik
  Logo