Fabelab, Stabeltårn, Animals

275,00 kr.

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
SKU: 5713034206014 Category:

1 review for Fabelab, Stabeltårn, Animals

0.0 out of 5
1
0
0
0
0
Write a review
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating
 1. Orum Margrethe

  Jeg har haft fornøjelsen af at teste Fabelabs Stabeltårn med dyr, og jeg må sige, at jeg er imponeret. Det er et sjovt og kreativt legetøj, der stimulerer børns fantasi og finmotorik. Jeg kan især godt lide, at det er lavet af bæredygtige materialer og har en flot og enkel design. Jeg vil helt klart anbefale dette produkt til andre forældre, der ønsker at give deres børn en sjov og lærerig legeoplevelse.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

  Add a review

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Fabelab, Stabeltårn, Animals
  Fabelab, Stabeltårn, Animals

  275,00 kr.

  Tiny Butik
  Logo